DHL Stafet 2019

Til årets DHL Stafet udførte vi videoproduktion for Salling Group. Få et kig bag kameraet her.

Videooptagelser af event

For tredje år i træk leverede vi videoproduktion af DHL Stafetten til Salling Group, og der er en god grund til, at det er en gentagen succes.

Udover at løbet er en kæmpe fornøjelse at overvære og deltage i, så er der en god fornuft i at producere video af events til intern brug.

Salling Group er en af hovedsponsorerne  til DHL Stafetten, og til årets løb havde Salling Group 2500 deltagere i Århus, hvor vi var til stede, og 7500 totalt set fordelt over de forskellige byer, hvor Stafetten fandt sted.

 

Hvorfor video til interne begivenheder?

Salling Group investerer hvert år en hel del tid i DHL Stafetten, og derfor giver det god mening at forevige den på video.

Ved at få lavet videoproduktion af begivenheden har Salling Group en film de kan bruge over alt – den bliver blandt andet brugt på i interne netværk, Facebook grupper og lignende, men også på storskærme rundt omkring i Salling Group – blandt andet på deres hovedkontor.

Her kan videoen bidrage til at skabe en fællesskabsfølelse og holdånd, og samtidig laver vi hvert år en version, der opfordrer til at tilmelde sig til næste DHL Stafet – og Salling Group har stor interesse i, at flere tilmelder sig eventet.

Kreative løsninger og et Segboard

For at udføre videoproduktionen bedst muligt var vi to afsted på dagen, hvor vi splittede os op. Den ene af os – Kristoffer – bemandede et håndholdt kamera, hvor han løb rundt og fangede løbere, publikums reaktioner og meget mere.

Den anden – Christian – hoppede op på et Segboard og kørte med en gimbal (et stabiliserings-rig til kamera for at få helt “flydende” billeder) med på hele turen.

På den måde kunne vi have billeder fra hele ruten i de flotteste omgivelser ved Mindeparken, Marselisborg strand og slot. 

 

Droneoptagelser ved Mindeparken

Da vi var to afsted, havde Kristoffer mulighed for at snige sig væk fra festlighederne i en halv times tid, hvor han fik filmet nogle flotte optagelser af Mindeparken fra luften.

På denne måde kunne vi vise rammerne for DHL Stafetten i Århus og samtidig vise den store flok af blå Salling Group trøjer, som løb og gik de 5 kilometer.

Dronevideo bidrager rigtig meget til den produktionskvaliteten og giver lige prikken over i’et på en flot video.

Skal vi tage en uforpligtende snak om
jeres næste videoproduktion?

Adresse

Vindinggård Ringvej 1
7100 Vejle