Intern kommunikation på video

Video bringer jeres interne kommunikation ned på jorden, og gør den nærværende for alle

kommuniker direkte til medarbejderne

Intern kommunikation på video, er en måde at kommunikere direkte til dine medarbejdere, på en jordnær måde.

Effektiv kommunikation

Når du bruger intern kommunikation på video i virksomheden, kommer du i øjenhøjde med dine medarbejdere. Du kommer til at tale direkte til medarbejderne, og de kan mærke din tilstedeværelse og energi. Samtidig kan visuelle virkemidler og situationer fra jeres hverdag få kommunikationen til at fremstå relevant og aktuel.

}

Tidsbesparende

At læse lange, tunge tekster, kan tage rigtig lang tid for mange. Over 80 % af befolkningen foretrækker læring og informationer på andet end tekst, og de levende billeder kan eksemplificere og underbygge dine budskaber. Det sparer tid og du kommer hurtigere ud med dine informationer til alle.

Effektivitet

Medarbejdere, der ikke følger virksomhedens visioner og strategi, vil sjældent levere den bedste oplevelse for kunder og kollegaer. Ved at kommunikere i levende billeder, forstår medarbejderne meningen med deres arbejde, og leverer optimalt og dét sparer både tid og penge.

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan give liv til jeres interne kommunkation?

Intern kommunikation på video og lyd

Intern kommunikation i virksomheden ved hjælp af video og lyd

I Onboard Film har vi specialiceret os i at planlægge og producere video til intern kommunikation. Vi kan levere alt fra manuskriptskrivning, planlægning, location scout, til optagelse og redigering af videomaterialet.

Intern kommunikation på video kan på en visuel og fortællende måde sikre en god forståelse af virksomhedens værdier og arbejdsgange. Det kan være videoer som tager udgangspunkt i oplæring af nye medarbejder, videoupdates fra ledelsen, e-læringsforløb og en god onboardingsproces.

Intern Kommunikation for virksomheder
Intern Kommunikation direkte til medarbejdere
Adresse

Islandsvej 1
7100 Vejle
C/O DAO

En del af

Onboard Film er en del af Create Media ApS