How to videoer

Hvis i har mange arbejdsgange, så kan step by step videoer være et godt værktøj til at sikre en ensartet kvalitet – hele vejen igennem

Hvad er How to videoer?

For at sikre at medarbejderene udfører arbejdsopgaverne optimalt, kan I få lavet how to videoer. På den måde kan I vise og forklare hvordan specifikke procedure og arbejdsrutiner skal udføres korrekt, så sikrer I en høj kvalitet fra starten.

Det kunne f.eks. være en restaurant som vil sikre sig, at deres ansatte sammensætter produkterne korrekt, med de rigtige ingredienser og sammensætninger af tilbehør.

Det kunne også være et produkt, hvor I gerne vil vise kunder og ansatte hvordan man servicerer og vedligeholder produktet korrekt.

Med en How To video har medarbejderen altid mulighed for at få genopfrisket hvordan man udfører specifikke procedure og arbejdsgange, da videroerne altid er tilgængelige på jeres e-læringsplatform.

Hvordan kan I bruge how to videoer?

How to videoer kan bruges til oplæring af nye medarbejdere og efteruddannelse af nuværende ansatte. De kan bruges som en service til kunderne med information om jeres produkt.

How to videoer kan bla. bruges til at vise:

  • Hvordan en ret anrettes korrekt i en restaurant- eller fastfood kæde
  • Hvordan et produkt serviceres og vedholdes i butikken eller ude hos kunden
  • Hvordan eksisterende- og nye sikkerhedsprocedure overholdes
  • Hvordan andre arbejdsopgaver udføres korrekt
How to videoer - oplæringssituation på restaurant
Videoproduktion i Onboard Film - Kameramand der filmer

Visuel instruktionsbog

How to videoer kan benyttes til rigtig mange forskellige ting, om det er i en oplæringssituation eller som en ekstra service til dine kunder. Lad os tage et eksempel hvor du eksempelvis sælger brændeovne, og du får mange henvendelser omkring hvordan du servicerer eller optænder korrekt i din brændeovn, så kan en how to video både skabe viden til dine kunder, men også få dig til at fremstå mere professionel, da du giver din viden videre til kunderne.

Du kan også bruge how to videoer som en ny visuel instruktionsbog i hvordan man bruger netop dit produkt, eller hvordan du gerne vil have en given arbejdssituation udført.

Det kan også være en visuel samlevejledning, hvor du viser hvordan produktet skal samles korrekt og eventuel fejlsøgning. Resultatet af videoerne er en nem og overskuelig måde at uddanne dine kunder, eller dine ansatte på, og på den måde får du glade kunder og veluddannede ansatte.

 

Adresse

Islandsvej 1
7100 Vejle

En del af

Onboard Film er en del af Create Media ApS

Create Media Logo