Video updates

En video update kan bruges til at fortælle om virksomhedens fremgang, målsætninger og vigtige informationer til dine medarbejdere

Hvad er video updates?

Med en video update kan I som virksomhed forklare jeres fremgang, målsætninger og vigtige informationer som jeres medarbejdere skal tage stilling til. Ved hjælp af video kommer du i øjenhøjde med medarbejderne – og de får mulighed for at sætte ansigt på budskabet.

Det er vigtigt at holde medarbejderne opdateret med nye mål og tiltag i en stor virksomhed. I mange virksomheder er der rigtig meget kommunikation frem og tilbage hvor vigtige budskaber kan blive overset i en mail indbakke. Med en video update kan du på kort tid formidle det helt præcise budskab.

Forskellige typer af videoproduktion

Video updates kan være et supplement til nyhedsbrevet. Derudover kan video updates være et selvstændigt kommunikationsmiddel hvor medarbejderne altid kan se de seneste mål, tiltag og begivenheder i virksomheden.

Video updates kan f.eks. være:

  • Mål  Her kan I forklare og vise de seneste mål jeres virksomhed.
  • Udvikling og tiltag – Her kan I vise og forklare om den seneste udvikling i virksomheden som medarbejderne skal være opmærksomme på.
  • Begivenheder – Her kan I formidle begivenheder til medarbejderne. Det kan være et jubilæum, julefrokost, sommerfest, eller andre sociale arrangementer.
Adresse

Islandsvej 1
7100 Vejle

En del af

Onboard Film er en del af Create Media ApS

Create Media Logo