Intern kommunikation

Intern kommunikation på video er en jordnær måde at snakke direkte til medarbejderne

Intern kommunikation på video

Vi kan tilbyde forskellige former for video inden for intern kommunikation, men her er en liste med de mest brugte videoproduktioner.

E-læring på video

Ved hjælp af E-læring på video tager du din medarbejder i hånden og viser med levende billeder hvordan arbejdet udføres korrekt. Du kan på en levende og spændende måde kommunikere i øjenhøjde direkte til medarbejderen.

Læs mere!

Videoupdates

Med en video update kan I som virksomhed forklare jeres fremgang, målsætninger og vigtige informationer som jeres medarbejdere skal tage stilling til. Ved hjælp af video kommer du i øjenhøjde med medarbejderne – og de får mulighed for at sætte ansigt på budskabet.

Læs mere!

How-to videoer

For at sikre at medarbejderene udfører arbejdsopgaverne optimalt, kan I få lavet how to videoer. På den måde kan I vise og forklare hvordan specifikke procedure og arbejdsrutiner skal udføres korrekt, så sikrer I en høj kvalitet fra starten.

Læs mere!

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvad I har brug for?

Intern kommunikation på video og lyd

Intern kommunikation i virksomheden ved hjælp af video og lyd

I Onboard Film har vi specialiceret os i at planlægge og producere video til intern kommunikation. Vi kan levere alt fra manuskriptskrivning, planlægning, location scout, til optagelse og redigering af videomaterialet.

Intern kommunikation på video kan på en visuel og fortællende måde sikre en god forståelse af virksomhedens værdier og arbejdsgange. Det kan være videoer som tager udgangspunkt i oplæring af nye medarbejder, videoupdates fra ledelsen, e-læringsforløb og en god onboardingsproces.

Intern Kommunikation for virksomheder
Intern Kommunikation direkte til medarbejdere
Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe med intern kommunikation på video hos disse virksomheder

Bilka
Sunset Boulevard
Netto
Kemp & Lauritzen
Føtex
SPF Danmark
BR
BR

video er et godt redskab til intern kommunikation

Hvorfor skal du lave intern kommunikation på video?

Effektiv kommunikation

Når du bruger intern kommunikation på video i virksomheden, kommer du i øjenhøjde med dine medarbejdere. Du kommer til at tale direkte til medarbejderne, og du ser dem i øjnene. Det får dig til at fremstå mere oprigtig i din kommunikation, og du har nemmere ved at få dit budskab ud.

}

Tidsbesparende

Det er tidskrævende når en ny medarbejder skal oplæres fra bunden, og der skal ofte flere medarbejdere til at stå for oplæringen. Et onboarding forløb på video er tidsbesparende, fordi når forløbet er optaget og klippet, så er medarbejderen klar til at gå igang med forløbet på video. 

Kosteffektiv

Det koster mange penge at oplære en ny medarbejder, da en leder ofte skal bruge flere dage på at oplære den nye kollega. Et oplæringsforløb på video er noget du har for evigt, og fremover kan nye medarbejdere lære om deres arbejdsrutiner på video – og dét sparer både tid og penge.

Effektiv visuel læring

Rigtig mange mennesker lærer nemmere ved hjælp af visuel oplæring. På video kan du visuelt vise de forskellige arbejdsgange, og på den måde sikrer I, at det blive gjort korrekt. I tager medarbejderen i hånden og på en levende måde fortæller og forklare om de værdier virksomheden måtte have.

Genkendelighed

Med en onboarding video fra din virksomhed, vil der være en genkendelighed for den nye medarbejder, når der er første arbejdsdag. Det er virksomhedens lokaler, virksomhedens ansatte og ledere på videoen, og på den måde vil der være et helt specielt bånd til virksomheden.

En del af et team

Få din medarbejder til at føle sig som en del af fællesskabet allerede inden første arbejdsdag. Der vil være genkendelige ansigter på videoen, og igennem forløbet vil der være fokus på at alle medarbejdere gennemgår det samme læringsforløb med virksomhedens værdier.
Skal vi tage en uforpligtende snak om hvad der kan lade sig gøre?

Hvad kan I bruge Intern
kommunikation
 på video til?

Rigtig mange virksomheder får øjnene op for video – og det er en grund til.

Når du skal oplære en nye medarbejder, er det vigtigt at du sikrer en oplæring af højeste kvalitet, så alle får en ensartet oplæring. Det gode ved oplæring på video er, at de nye medarbejdere altid kan se videoen igen og igen, hvis der er noget de lige skal have opsummeret.

Oplæring på video tjener sig hurtigt hjem, da du kun sætter få dage af til videoproduktionen, og derefter har du alt materialet til at lave et godt oplæringsforløb. En video er permanent i mange år, og kan derfor bruges igen og igen, i stedet for at man hver gang skal oplære en medarbejder ved nyansættelse.

Motiver dine medarbejdere

Med oplæringsvideoer kan du kommunikere på en meget mere fortællende måde, hvor du tager medarbejderen i hånden og visuelt gennemgår vigtige procedurer og arbejdsgange, samtidig med at du med ansigter af kollegaer kan få dem til at føle sig som en del af teamet.

Giv dem de rigtige værktøjer

Det er vigtigt at dine medarbejdere lærer at udføre deres arbejde korrekt helt fra starten. Derfor kan du med video meget nemmere forklare og vise hvordan de specifikke arbejdsrutiner og opgaver bliver udført præcist – hver gang.

Direkte kommunikation

Med oplæringsvideoer kan du kommunikere på en meget mere fortællende måde, hvor du tager medarbejderen i hånden og visuelt gennemgår vigtige procedurer og arbejdsgange, samtidig med at du med ansigter af kollegaer kan få dem til at føle sig som en del af teamet.

Adresse

Vindinggård Ringvej 1
7100 Vejle