How to videoer

Hvis i har mange arbejdsgange, så kan step by step videoer være et godt værktøj til at sikre en ensartet kvalitet – hele vejen igennem

How to videoer - oplæringssituation på restaurant

Hvad er How to videoer?

For at sikre at medarbejderene udfører arbejdsopgaverne optimalt, kan I få lavet how to videoer. På den måde kan I vise og forklare hvordan specifikke procedure og arbejdsrutiner skal udføres korrekt, så sikrer I en høj kvalitet fra starten.

Det kunne f.eks. være en restaurant som vil sikre sig, at deres ansatte sammensætter produkterne korrekt, med de rigtige ingredienser og sammensætninger af tilbehør.

Det kunne også være et produkt, hvor I gerne vil vise kunder og ansatte hvordan man servicerer og vedligeholder produktet korrekt.

Med en How To video har medarbejderen altid mulighed for at få genopfrisket hvordan man udfører specifikke procedure og arbejdsgange, da videroerne altid er tilgængelige på jeres e-læringsplatform.

Uddan folk i dit produkt

How to videoer kan benyttes til rigtig mange forskellige ting, om det er i en oplæringssituation eller som en ekstra service til dine kunder. Lad os tage et eksempel hvor du eksempelvis sælger brændeovne, og du får mange henvendelser omkring hvordan du servicerer eller optænder korrekt i din brændeovn, så kan en how to video både skabe viden til dine kunder, men også få dig til at fremstå mere professionel, da du giver din viden videre til kunderne.

Du kan også bruge how to videoer som en ny visuel instruktionsbog i hvordan man bruger netop dit produkt, eller hvordan du gerne vil have en given arbejdssituation udført.

Det kan også være en visuel samlevejledning, hvor du viser hvordan produktet skal samles korrekt og eventuel fejlsøgning. Resultatet af videoerne er en nem og overskuelig måde at uddanne dine kunder, eller dine ansatte på, og på den måde får du glade kunder og veluddannede ansatte.

 

Videoproduktion i Onboard Film - Kameramand der filmer

Hvordan kan I bruge how to videoer?

How to videoer kan bruges til oplæring af nye medarbejdere og efteruddannelse af nuværende ansatte. De kan bruges som en service til kunderne med information om jeres produkt.

How to videoer kan bla. bruges til at vise:

  • Hvordan en ret anrettes korrekt i en restaurant- eller fastfood kæde
  • Hvordan et produkt serviceres og vedholdes i butikken eller ude hos kunden
  • Hvordan eksisterende- og nye sikkerhedsprocedure overholdes
  • Hvordan andre arbejdsopgaver udføres korrekt

Se vores video om how to videoer

Udover How to videoer tilbyder Onboard Film også…

Vi tilbyder også andre former for intern kommunikation i virksomheden i form af video.
Video updates

Video updates

Sørg for at dine medarbejdere er up-to-date med en video update. I kan informere om nye mål og tiltag inden for virksomheden, eller andre relevante informationer.
How To videoer

E-læringsvideo

Med en e-læringsvideo tager du medarbejderen i hånden og forklarer om virksomhedens værdier og arbejdsgange visuelt, så medarbejderen er klædt godt på.
Adresse

Vindinggård Ringvej 1
7100 Vejle