nyhedsbrev podcast

Få en komplet podcastløsning på abonnement.
Professionel- og lækker lyd produceret i vores studie i Vejle.

Nyhedsbrev podcast er nemt og kosteffektivt!

I kan få produceret jeres traditionelle nyhedsbrev på podcast hos Onboard Film. Vi hjælper med alt fra planlægning, produktion, redigering og udgivelse.

Nyhedsbrev podcast på abonnement – nemt og bekvem

Det traditionelle nyhedsbrev som bliver sendt ud på mail er noget vi alle kender. En lang smørre om hvad der kommer til at ske i den kommende fremtid, og det kan nogle gange godt være upersonligt.

Det har vi i Onboard Film tænkt os at gøre op med. Derfor tilbyder vi Nyhedsbrev podcast på abonnement.

Bliv mere nærværende og forstået ved hjælp af nyhedsbrev podcast.

N

Det er nemt at høre nyhedsbrevet på podcast i bilen

N

Gør nyhedsbrevet mere spiseligt ved hjælp af podcast

N

Kommunikation i øjenhøjde, og tal direkte til medarbejderne

Her er et eksempel:

Lad os være din stemme

Onboard Film tilbyder også at speake nyhedsbrevet for jer, så i bare kan nøjes med at sende teksten ind til os, og så sørger vi for resten.

Dette er en hurtig og nem måde at få budskabet ud på. Vi kan som regel optage, klippe og aflevere sådan en produktion på få timer.

Skal vi ta’ en snak om mulighederne?

Hvad er nyhedsbrev podcast?

Nyhedsbrev podcast er en ny måde at kommunikere virksomhedens budskaber ud til medarbejderne på. I stedet for at sende det traditionelle nyhedsbrev ud på mail, så har I nu mulighed for at få nyhedsbrevet produceret som lyd. Det gør det nemt for virksomheder som har mange medarbejdere som f.eks. er kørerende sælger, chauffør, eller bare gerne vil kommunikere i øjenhøjde med medarbejderne.

Det fungerer på den måde, at du har mulighed for at komme forbi vores studie, hvor vi vil optage podcasten, og efterfølgende vil vi redigere det hele sammen. Der er mulighed for at få produceret en virksomhedsjingle, så der er den samme intro og outro på jeres nyhedsbrev podcast.

Vi hjælper gerne fra start til slut – med alt!

Onboard Film er selvfølgelig med hele vejen, og hjælper jer hele vejen fra studiet og i ørene på jeres medarbejdere. Vi gør det nemt for jer, så det eneste I skal fokusere på er at lave et kickass nyhedsbrev!

Er Nyhedsbrev podcast noget for din virksomhed?
Lad os tage en uforpligtende snak!

Adresse

Islandsvej 1
7100 Vejle

En del af

Onboard Film er en del af Create Media ApS

Create Media Logo