Studieproduktion

En studieproduktion er en effektiv og kostbesparende måde at producere video på

Studieproduktion til professionelle videoer

Med hovedsæde i Vejle, meget tæt på E45, kan vi tilbyde professionelle studieproduktioner hvor lys, lyd og kamera står klar når du kommer.

Nyhedsbrev på video

Det er en smart og effektiv måde at gøre dit budskab mere levende, og du opnår en større nærhed og autentitet, fordi medarbejderne kan se dig som person fortælle budskabet til dem.

Læs mere!

Nyhedsbrev podcast

Grib teknologien og gør op med det traditionelle gamle kedelige nyhedsbrev, og begynd at møde dine medarbejdere i øjenhøjde. Med et nyhedsbrev på podcast kan du kommunikere med dine medarbejder på en ny og smartere måde.

Læs mere!

Video F.A.Q

Med VideoFAQ har vi skabt et koncept, hvor du kan hjælpe kunderne tidligt i købsfasen. Det vil sige, at allerede inden kunden har besluttet sig for at købe noget – af dig, eller nogle andre – kan du skabe en relation til kunden ved at give dem værdi i form af information.

Læs mere!

Professionelle optagelser i studie

Professionel og effektiv studieproduktion i Vejle

Onboard Film tilbyder professionelle studieprouktioner med hovedsæde i Vejle. Vi har et komplet studie som altid vil stå klar, når I booker en studieproduktion.

Det er hurtigt og nemt at komme ind i studiet, og få lavet optagelser til f.eks. Nyhedsbrevs video. Vi har en teleprompter klar, hvor du nemt kan læse dit manuskript op. På den måde kan vi hurtigt og nemt få optagelserne i kassen.

Studieproduktioner er en kosteffektiv måde at lave video på, og I kan på kort tid få produceret professionelle videoer.

 

Intern Kommunikation for virksomheder
Intern Kommunikation direkte til medarbejdere
Skal vi tage en uforpligtende snak om hvad der kan lade sig gøre?

Studieproduktioner i et kontrolleret miljø

Hvorfor skal I lave video i et studie?

Professionel video

Når du bruger studieproduktion som en del af en videoproduktion, så er du sikker på at kvaliteten er i top. I et studie kan vi kontrollere lyset, og på den måde skabe præcis den effekt du efterspørger. 

}

Tidsbesparende

En studieproduktion er tidsbesaprende på den måde, at vores studie står klar 24/7. Hvis vi skulle ud på optagelse hos jer, skulle vi først transportere udstyret hen til jer og sætte det op. Her står det hele klar når du kommer!

Kosteffektiv

En studieproduktion er kosteffektiv på den måde, at du betaler kun for den tid der bliver optaget. Normalt koster det en dagshyre for at få produktionsholdet ud, men her kan du svinge ind fra motorvejen og optage.

Adresse

Islandsvej 1
7100 Vejle

En del af

Onboard Film er en del af Create Media ApS

Create Media Logo