Videofaq

Med en VideoFAQ kan du i øjenhøjde skabe værdi for dine kunder og skabe en tidlig relation.

VideoFAQ hjælper kunderne i en tidlig købsfase!

Kom dine kunder i forkøbet, når de er igang med at undersøge forskellige
produkter der hjemme, ved hjælp af en videoFAQ.

Stort billede fra studieproduktion

Det handler om mennesker

Video har den suværene fordel, at du kan kigge dine kunder – eller seere – i øjnene, mens du forklarer om dit produkt.

Med VideoFAQ har vi skabt et koncept, hvor du kan hjælpe kunderne tidligt i købsfasen. Det vil sige, at allerede inden kunden har besluttet sig for at købe noget – af dig, eller nogle andre – kan du skabe en relation til kunden ved at give dem værdi i form af information.

En VideoFAQ vil derfor guide dine kunder på vej til at finde det helt rigtige produkt.

Skal vi ta’ en snak om mulighederne?

VideoFAQ: Konkret

Et simpelt eksempel på en VideoFAQ kunne være helt klassisk: du har et produkt, du gerne vil sælge til en kunde, og du skal selvfølgelig fange kundens opmærksomhed på en måde.

I dag kan du mest effektivt fange denne opmærksomhed ved at skabe indhold, der tilfører værdi. Det kan kunden lide. Det kan Google lide. Og det resulterer i en win-win effekt for både kunden og din virksomhed.

Med VideoFAQ’en kan du forklare om generelle problemstillinger ved dit produkt, svare på de spørgsmål, du oftest hører fra kunderne og så skaber du en menneskelig kontakt, som de fleste webshops ikke har lykkedes at føre med over fra de gode, gamle dage, hvor vi kun besøgte butikker på Strøget.

Vi kan godt lide at handle med mennesker – og dette er en oplagt mulighed for det. Derudover skal du kun lave materialet én gang, og derfor kan det spare dig tid i forhold til at gentage de samme svar til de samme spørgsmål fra forskellige kunder.

Her er et eksempel på hvad en VideoFAQ er

Færdig billede fra en studieproduktion

Effektiv og tidsbesparende

Udover at du kan spare tid i din virksomhed med en videoFAQ, så du slipper for at besvare de samme spørgsmål flere gange, kan vi også spare dig tid ved at være effektive til produktionen – vi har nemlig et færdigt studie i Vejle klar til optagelse, hvor din eneste opgave er at sætte dig ned og dele ud af din viden. Vi sørger for, at lys og lyd er klar når du kommer, og så snart vi har snakket tingene igennem og du føler dig komfortabel foran kameraet, sætter vi filmrullen i.

Hele videoFAQ-løsningen tager vægten af dine skuldre og vi sikrer, at resultatet bliver præsentabelt og klar til din hjemmeside.

Du har mulighed for at booke et møde med iMOSS eller Onboard Film, hvis du ønsker at høre mere om denne løsning. Vi gør det selvfølgelig uforpligtende 🙂

Skal vi tage en uforpligtende snak om
videoproduktion og VideoFAQ?

Adresse

Islandsvej 1
7100 Vejle

En del af

Onboard Film er en del af Create Media ApS

Create Media Logo